BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB'nin gündemi Doğu Akdeniz, Türkiye, Dağlık Karabağ----

AB'nin gündemi Doğu Akdeniz, Türkiye, Dağlık Karabağ

AB'nin gündemi Doğu Akdeniz, Türkiye, Dağlık Karabağ
01 Ekim 2020 - 10:25 www.finansgundem.com

AB liderleri, Brüksel'deki zirvede dış politikayı konuşacak. Rumlar'ın Belarus şantajına rağmen Doğu Akdeniz gerginliğinden Türkiye'ye yaptırım kararı çıkması beklenmiyor.

AB ülkelerinin liderleri, Doğu Akdeniz bunalımı ve Türkiye ile ilişkileri görüşmek üzere bugün ve yarın bir araya gelecekler.

Uzman yorumlarına göre, Türkiye'nin Oruç Reis araştırma gemisini Antalya'ya çekmesinin ardından gerilimin azalması ve Almanya'nın girişimi sonucunda Ankara-Atina arasındaki görüşmelerin yeniden başlayacak olması AB Zirvesi'nden Türkiye'ye karşı yaptırım kararı çıkmayacağını gösteriyor.

Buna karşın Kıbrıs Rum kesimi, Türkiye'ye karşı somut önlem alınması konusundaki baskısını sürdürüyor. İstediği adımladın atılmamamı halinde Brüksel'a karşı Belarus şantajına devam ediyor.

AB liderlerinin zirve sırasında Dağlık Karabağ konusunu da ele alabileceği, Fransa'nın Türkiye'ye yönelik iddialarını da kayda geçirebileceği yapılan değerlendirmeler arasında.

Zirve, AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in liderliğinde ve 27 AB ülkesinin hükümet başkanlarının katılımıyla Brüksel'de gerçekleşecek.

Atina'da FETÖ'ye operasyon! 5 kişi yakalandı

Esed'in Türkiye sınırında sivil katliamına ABD'den ambargolu yanıt

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)