BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfa Abdullah Orkun Kaya 'Yarının Yeni Liderleri'nde----

Abdullah Orkun Kaya 'Yarının Yeni Liderleri'nde

 Abdullah Orkun Kaya 'Yarının Yeni Liderleri'nde
25 Mart 2013 - 12:33 www.finansgundem.com

'' Yarının yeni liderleri '' programına, Türkiye'den TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya seçildi

Gelişmekte olan ülkelerin ekonomik ve sosyal kalkınmalarına destek veren uluslararası kuruluş Crans Montana Forum'un ''Yarının Yeni Liderleri'' programına, Türkiye'den TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya seçildi.
TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, TTNET Genel Müdürü Kaya, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) bünyesindeki İstanbul Uluslararası Özel Sektör ve Kalkınma Merkezi'nin önerisi doğrultusunda Crans Montana Forum'un ''Yarının Yeni Liderleri'' üyeleri arasına kabul edildi.
İş dünyasının önde gelen genç liderlerini bir araya getiren organizasyonda Kaya, gelecek üç yıl boyunca Crans Montana Forum'da Türkiye'yi temsil edecek.
''Yarının Yeni Liderleri'' programında Afrika, Orta Doğu, Asya ve Uzak Doğu'dan iş dünyasının genç liderleri ile birlikte çalışmalarda bulunacak Kaya, 26 ile 28 Nisan tarihleri arasında ''Yeni Ekonomiler & Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin Önündeki Zorluklar'' toplantısına katılacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen UNDP İstanbul Uluslararası Özel Sektör ve Kalkınma Merkezi Direktörü Simona Marinescu, şunları kaydetti:
''Crans Montana Forum, daha güçlü ve kalkınmış toplumların yaygınlaşması açısından oldukça önemli bir organizasyon. İş dünyasındaki liderlik performanslarıyla öne çıkan, ülkeleri için ekonomik ve sosyal fayda üreten genç liderleri bir araya getiren bu organizasyona Abdullah Orkun Kaya'yı aday gösterdik.Crans Montana Forum'da 'Yarının Yeni Lideri' olarak Türkiye'yi temsil edecek Abdullah Orkun Kaya'nın, Türkiye'nin bölgesel ve uluslararası ilişkilerinin daha da ileri taşınması konusunda önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.''
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Beril Ötügen Savun21 Kasım 2013 21:24

    Abdullah bey, 7 yıldan fazla bir süredir TTNET üyesiyim.. 2 yıl önce Dijitürk üyeliğimi iptal edip Tivibu ya geçtim.. 1 hafta önce TTNET ve Tivibu yayınlarımızı "Alt yapı Çalışmaları" nedeniyle hiçbi haber vermeden kestiler.. 3 gün önce İnternet yayınları açıldı..ancak Tivibu Ev yayını açılmadı.. her akşam Müşteri Hizmetleri ile yapılan görüşmelerde " çağrı merkezine ulaşamıyoruz, gerekli yerlere ilettik" diyorlar ve hiçbir işlem yapılmıyor..artık nereye müracaat edeceğimi de şaşırdım. Lütfen ne yapmam gerekiyorsa bana bilgi verilsin.. yapılamıyacaksa ona göre önlemimi alayım.. ücreti karşılığı aldığımız bu yayınların 7 gün kesilmesinin normal olmadığını ve bunun tüketici haklarına saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Sorunun ne olduğunu bilmeden 7 günden fazla bir süredir yayınları alamamak günümüz teknolojik koşullarında ne kadar anlamlıdır. Lütfen gerekli bilgilendirmenin yapılmasını acilen rica ediyorum.