BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbdülkadir Selvi’den Sözcü yazısı----

Abdülkadir Selvi’den Sözcü yazısı

Abdülkadir Selvi’den Sözcü yazısı
30 Aralık 2019 - 08:51 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşesinde, Sözcü yazar ve yöneticilerine verilen akılalmaz 'FETÖ cezaları'na değindi

Sözcü'yü "Varlık nedeni FETÖ’yle mücadele olan gazete" olarak isimlendiren Selvi, isyan dolu yazısında soruşturma sürecindeki tarihi çelişkilere dikkat çekti

İşte Abdülkadir Selvi’nin “Adaletinle bin yaşa!” ara başlıklı yazısından çarpıcı bölüm;

Ömrü FETÖ'yle mücadele ile geçen Emin Çölaşan, FETÖ'den hapis cezasına çarptırıldı.

Varlık nedeni FETÖ'yle mücadele olan Sözcü gazetesinin yazar ve yöneticilerine ceza yağdı.

FETÖ gemisinin yüzdüğü dönemde, FETÖ'nün kılıcının her tarafı kestiği devirlerde, FETÖ'cülüğün maymuncuk gibi her kapıyı açtığı günlerde, FETÖ'nün Türkiye temsilcisi olan, FETÖ'cülükten prim yapan, FETÖ'nün kayığı devrilince bu kez de FETÖ karşıtlığından prim yapmaya çalışan Hüseyin Gülerce ise ne yaptı biliyor musunuz? Önce Sözcü davasında tanık oldu. Sözcü yazarlarını FETÖ'cülükle suçladı. Adam FETÖ'nün tam göbeğinden geliyor, bir dönem Fetullah Gülen'le görüşmek için ondan referans almanız gerekiyordu. Fetullah Gülen'in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı olarak FETÖ'yle yazarları, sanatçıları buluşturan kişi Hüseyin Gülerce'ydi. “Bu işi sen mi bileceksin, yoksa o mu?” diyebilirsiniz. İtiraz etmem. Hakikaten bir dönemler Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı olarak FETÖ'nün Türkiye şubesiydi.

“Emin Çölaşan'ın Fetullah Gülen'le hangi gizli toplantıları yaptığını, Sözcü'nün FETÖ karargâhı olarak nasıl kullanıldığını en iyi o bilir” de diyebilirsiniz. Ona da itiraz etmem. Ben de zaten o düşünceyle Gülerce'nin mahkemede verdiği ifadeyi okudum. Sözcü'nün öyle bir ilişkisi yok ki anlatsın. Emin Çölaşan'ı hedef almış. Yılların FETÖ karşıtı Çölaşan'ı FETÖ'cülükle, darbecilikle suçlamış. Bir delil sunamamış ama mahkemede öyle ileri gitmiş ki hâkimi bile kızdırmış. Dava dosyasındaki suçlamaları okumaya başlayınca mahkeme başkanı, “Ben okudum zaten” diye çıkışmış. Ama mahkeme başkanı, tanık olarak geldiği mahkemeden sanık olarak çıkmasından korkmuş olmalı ki avukatların Gülerce'ye FETÖ geçmişine ilişkin soru sorulmasını engellemiş.

Yıllarını FETÖ'ye mücadeleye adayanların FETÖ'den hapis cezası aldığı, hayatını FETÖ'ye hizmete adayanların ise tanık olduğu bir davada bana “Adaletinle bin yaşa!” demekten başka bir şey düşmüyor.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek.30 Aralık 2019 13:55

    yazdığı yazıyı okudunuz mu hiç. özeti şöyle tayyipi değil fettullahı savunma zamanı şimdi diye başlaıyor. senböyle yazarsan yargı ne diyecek aferinmi. hakeetiği cezayı almış. bu gazeteciler neden ülkesini savunmazda teröristleri savunur.seçilmiş meşru hükümete karşı terörist fetöyü savunmak her zaman suçtur az bile vermş. yargı.

  • Tamam da30 Aralık 2019 15:44

    Hocam, şahit Hüseyin Gülerce'mi olmalı yani. Bu adam TV'de program yapıyordu, çok iyi hatırlıyorum. o "masum" ve dışarıda ama öbürleri mahkum olacak! Adalet denen mekanizma herkese lazım...Bu kadar germemek gerekir.

  • BÜLENT KARAARSLAN30 Aralık 2019 11:42

    ALLAH O KADAR BÜYÜK Kİ KESER DÖNER SAP DÖNER SÖZÜ BOŞ DEĞİL

  • vedat kocaman30 Aralık 2019 11:19

    Hakkın ,Hukuğun ve Adaletin tartışıldığı yargının bağımsız olmadı ve yargıya güvenin % 37 olduğu bir ülkede her şey normal.Dışarıdan da ülkemize zaten güven olmadığı için şüpe ile bakıyorlar.Saygılarımla.