BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin YPG'ye gönderdiği zırhlı araçlar Türkiye'de üretilmiş----

ABD'nin YPG'ye gönderdiği zırhlı araçlar Türkiye'de üretilmiş

ABD'nin YPG'ye gönderdiği zırhlı araçlar Türkiye'de üretilmiş
01 Şubat 2017 - 21:20 www.finansgundem.com

ABD'nin verdiği zırhlı araçların Türkiye’de çok uluslu bir firma tarafından üretildiği iddialarına, ilgili firmadan yanıt geldi.

Terör örgütü PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin başını çektiği Suriye Demokratik Güçleri'ne ABD'nin verdiği zırhlı araçların Türkiye’de çok uluslu bir firma tarafından üretildiği iddialarına, ilgili firmanın genel müdüründen açııklama geldi.

Zırhlı araçların Amerika tarafından YPG'ye verildiğine ilişkin uluslararası haber ajanslarında haber okuduklarını anlatan Genel Müdür A.A., "Araçlar Amerika tarafından bizimle alakası olmayacak şekilde YPG’ye verildi. Araçların bize ait olup olmadığını araştırdık, Amerikan güçleriyle de konuştuk. Fotoğraftaki araçlar bizim ancak verildiğine dair delil yok. Amerika'ya ihracatımız var ancak Amerika'nın araçları nenreye vereceği konusunda bir tasarrufumuz yok. Şu anda gördüğümüz Trump hükümetinin İŞİD’e karşı savaşan güçlere yardım yaptığını internetten okuyoruz. Bunu sadece haber ajanslarının yaydığı kadarıyla görüyoruz.” dedi.

A.A. çok uluslu bir firma olduklarını da belirterek, “ Üç ülkede üretimimiz var Birleşik Arap Emirlikleri Amerika’da ve Türkiye’de bunun haricinde başka ülkede üretimimiz yok. Hiçbir terörist organizasyonla alakamız yok. Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Hukuka aykırı. Ülke olarak çalıştığımız kurumlar Birleşmiş Milletler, NATO ve ülkelerin kendileri. Türkiye’de askeriye ve emniyet gibi bazı kurumlarla çalışmalarımız var. Hali hazırda devam eden işlerimiz var. Çarpıtılan haberlerden dolayı firmamız zarar gördü” diye konuştu.

ABD'den PKK'nın Suriye kolu PYD'ye zırhlı araç

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • başkent01 Şubat 2017 22:00

    Emperyalizm böyle bir şey kılıcı sana yaptırır geri yollar iyi bileyle der senin ayağında dener yanlışlıkla oldu der. Seni her yerden bağladığı için alırken satarken kar eder sen hiç bir şey diyemezsin neyse bir daha olmasın dersin diyebilirsen

  • Can01 Şubat 2017 21:57

    Hazir Suriye ye girmisken komple bir temzlik yapilsin ve bu serefsizler basimiza iyice dert olmadan onlarida aradan cikarin. Halktan size tam destek.