BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin yaptırım kararına Rusya'dan tepki: Çılgınca----

ABD'nin yaptırım kararına Rusya'dan tepki: Çılgınca

ABD'nin yaptırım kararına Rusya'dan tepki: Çılgınca
06 Mart 2021 - 00:00 www.finansgundem.com

Kremlin sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD’nin 'Rus girişimcilerine ve devlet borcuna yaptırım uygulaması' fikrini çılgınca bulduğunu dile getirdi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD’nin Rus işadamlarına ve Rusya’nın devlet borcuna yönelik yaptırım uygulama fikrinin hayata geçirilmeyeceği umudunu dile getirdi.

'YAPTIRIM OLACAK' YÖNÜNDEKİ HABERLERİ DEĞERLENDİRDİ

Peskov, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Rusya’ya yönelik kimyasal silah kullanım suçlamaları bağlamında, ABD’nin bazı Rus girişimcilerine ve Rusya’nın devlet borcuna yönelik yaptırım getirebileceği yönündeki haberleri değerlendirdi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov açıklamalarında,

“Henüz kimse Rus işadamlarına karşı yaptırım uygulamadı ve biz elbette umuyoruz ki, bu tür çılgınca dürtüler sadece basın sayfalarında kalır ve ABD’nin resmi kurumlarında zemin bulmaz”

ifadesini kullandı.

Peskov, Washington’un olası yaptırımına karşı ABD’li işadamlarına yaptırım uygulama kararının alınma olasılığıyla ilgili soruya, “Bu noktada, varsayımsal akıl yürütmek doğru değil. Gelin bekleyip olayların nasıl gelişeceğine bakalım” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)