BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin seçimlere müdahale iddiasına Rusya ve İran'dan yanıt----

ABD'nin seçimlere müdahale iddiasına Rusya ve İran'dan yanıt

ABD'nin seçimlere müdahale iddiasına Rusya ve İran'dan yanıt
22 Ekim 2020 - 15:43 www.finansgundem.com

ABD'nin, iki ülkenin seçime müdahale etmeye çalıştığı iddiasına Rusya ve İran'da tarafından açıklama yapıldı.

ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığına dair iddialara Rusya'dan yalanlama geldi. Kremlin, seçmenlerin bilgilerinin Rusya tarafından ele geçirildiğini öne süren Amerikan istihbaratının suçlamalarının 'temelsiz' olduğunu savundu.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile Ulusal İstihbarat Direktörlüğü (DNI) yetkilileri, Rusya ve İran'ın ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığını ve bazı seçmenlerin bilgilerine sızıldığının tespit edildiğini açıklamıştı.

İran'dan yanıt

İddialar üzerine açıklama yapan İran da suçlamaları reddetmiş, ABD'nin İran'daki temsilcisi konumunda olan İsviçre'nin Tahran Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırmıştı. Tahran'dan yapılan açıklamada, "İran, ABD rejimi yetkililerinin tekrarlanan uydurma, beceriksiz ve hileli raporlarını reddederken, mevcut iki adaydan hangisinin Beyaz Saray'a çıkacağının Tahran için hiçbir fark oluşturmayacağını bir kez daha vurguluyor." denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)