BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin Orta Doğu'daki birlikleri saldırı tehdidi nedeniyle alarma geçti----

ABD'nin Orta Doğu'daki birlikleri saldırı tehdidi nedeniyle alarma geçti

ABD'nin Orta Doğu'daki birlikleri saldırı tehdidi nedeniyle alarma geçti
07 Ocak 2020 - 19:23 www.finansgundem.com

CNN'de yer alan habere göre, ABD'nin Orta Doğu'daki birlikleri ve tüm Patriot bataryaları 'acil saldırı tehdidi' nedeniyle alarm durumuna geçti

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin ardından İran ile ABD arasında tırmanan gerilim sürüyor. Son olarak ABD'li yetkililer, Orta Doğu'daki ABD birliklerinin alarm durumuna geçtiğini bildirdi.

CNN International'a konuşan iki ABD'li yetkili, yaşanan gerilim nedeniyle Orta Doğu'daki tüm ABD birlikleri ve hava savunma bataryalarının pazartesi gecesi alarma geçirildiğini söyledi.

ABD'li yetkililer, istihbarat birimlerinin İran'ın insansız hava araçları ve balistik füzelerinin yerlerinde değişim gözlediğini belirtirken, bunun olası bir Amerikan saldırısına karşı bir önlem olabileceği gibi misilleme saldırısı için hazırlık da olabiliceği belirtildi.

ABD'li yetkililer, bölgedeki acil saldırı tehdidi nedeniyle tüm Patriot bataryalarının da alarm durumunda bekletildiğini ifade etti. ABD kuvvetlerinin özellikle Irak, Kuveyt, Suudi Arabistan, BAE ve Ürdün'deki Amerikan birliklerinin durumunu yakından takip ettikleri bildirildi.

Dün ABD Denizcilik Yönetimi bölgede bulunan ticari gemiler için bir uyarı yayınlamış ve İran'ın bölgedeki Amerikan denizcilik faaliyetini hedef alabileceğini belirtmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)