BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin Ankara'daki büyükelçiliği önünde silah sesleri----

ABD'nin Ankara'daki büyükelçiliği önünde silah sesleri

ABD'nin Ankara'daki büyükelçiliği önünde silah sesleri
20 Ağustos 2018 - 09:33 www.finansgundem.com

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Kurşunlardan biri cama isabet etti.

Reuters'ın aktardığı son dakika bilgisine göre seyir halinde olan beyaz bir otomobilden sabah 05.00 sıralarında büyükelçilik binası önünde ateş açıldı.

Birkaç el silah sesinin duyulduğu saldırıda kurşunlardan biri cama isabet etti. Olayda her hangi bir can kaybının olmadığı bildirildi. Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri saldırı bölgesini güvenlik çemberine aldı. ABD Büyükelçilik Binası Türkiye'de Kurban Bayramı tatili nedeniyle kapalı bulunuyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine yönelik silahlı saldırıya ilişkin, "Atatürk Bulvarı üzerinde seyreden beyaz renkli bir araç içinden, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından, ABD Büyükelçiliği nizamiyesine doğru 6 el ateş edilmiştir. Yapılan ilk incelemeler sonucunda, 3 adet merminin demir kapıya ve camlı bölüme isabet ettiği, herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)