BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake, İmamoğlu'nu ziyaret etti----

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake, İmamoğlu'nu ziyaret etti

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake, İmamoğlu'nu ziyaret etti
31 Ocak 2022 - 20:12 www.finansgundem.com

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. İmamoğlu, iki ülke arasındaki iyi ilişkilerin merkezinin İstanbul olmasını dilediğini belirtti.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Saraçhane’deki başkanlık makamındaki görüşmeye Büyükelçi'nin eşi Cheryl Flake ve ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Daria L. Darnell de katıldı.

Büyükelçi Flake ve eşini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, İstanbul'un dünyanın en önemli şehirlerinden biri olduğunu belirtti.

"İSTANBUL'UN 'İYİ İLİŞKİLERİN MERKEZİ' OLMASINI DİLİYORUM"

Göreve geldiği günden beri hem ABD Büyükelçiliğiyle hem de Başkonsolos'la yürüttükleri ilişkinin Flake’in görev döneminde de daha iyi yerlere gelmesini dileyen İmamoğlu, "Türkiye'nin her zaman iyi ilişkilerde olmasının çok değerli olduğunu bildiğim Amerika Birleşik Devletleri sürecinde, İstanbul'un da iyi ilişkilerin önemli bir merkezi olmasını diliyorum." diye konuştu.

Büyükelçi Flake de İstanbul gibi güzel bir şehirde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek İmamoğlu’ndan İBB'nin "Askıda Fatura" projesi hakkında bilgiler aldı.

İmamoğlu ve Flake, görüşmede muhtemel iş birliği alanları ve yerel girişimleri destekleme konularında fikir alışverişinde bulundu.

Günlük veriler açıklandı: 93 bin 261 yeni vaka, 182 vefat

Erdoğan: Elektrik faturalarındaki tarife yeniden düzenlenecek

Piyasalarda gün sonu 31/01/2022