BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li senatör Venezuela gafıyla dünyanın alay konusu oldu----

ABD'li senatör Venezuela gafıyla dünyanın alay konusu oldu

ABD'li senatör Venezuela gafıyla dünyanın alay konusu oldu
11 Mart 2019 - 01:03 www.finansgundem.com

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Rubio, Venezüella’daki elektrik kesintisinin ‘German Dam’daki (Alman barajı) trafo patlamasından kaynaklandığını iddia etti. Ancak ‘German Dam’ın elektrik kesintisi haberini veren gazeteci olduğu ortaya çıktı

Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun devrilmesi için aktif faaliyette bulunan ABD'deki Cumhuriyetçi Senatör Marco Rubio, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla, Venezüella’daki büyük elektrik kesintisinin Bolivar eyaletindeki ‘Alman barajında’ (German Dam) yaşanan trafo patlamasından kaynaklandığını yazdı.

Rubio, “Bugün Bolivar eyaletindeki Alman barajında bir kez daha, toplu elektrik kesintilerini tetikleyen trafo patlaması meydana geldi” ifadelerini kullandı.

Kesintilerin sonucunda ‘hastanelerdeki hastaların öldüğünü, Caracas’taki metronunsa çalışmaz hale geldiğini’ öne süren ABD’li senatör, ülkenin karanlıkta kalmasından Maduro yönetimini sorumlu tuttu.

'BENİM ADIM GERMAN DAM'

Bunun üzerine German Dam isimli gazeteci, Rubio’ya yanıt yazdı:

“Senatör Marco Rubio, Bolivar’da gerçekten ana trafo patladı ve bundan dolayı Venezüella’daki elektrik tedarik sistemini kısmen çökertti, fakat bu barajda olmadı, Alman barajındaysa hiç olmadı. Benim adım German Dam, ben bu bilgiyi yayınlayan gazetecilerden biriyim.”

Daha önce Maduro, ulusal elektrik sisteminin çalışmasını sağlamak için hükümetin elinden gelen her şeyi yaptığını açıklamıştı. (Sputnik)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)