BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'li şarkıcıya cinsel istismardan 30 yıl hapis cezası----

ABD'li şarkıcıya cinsel istismardan 30 yıl hapis cezası

ABD'li şarkıcıya cinsel istismardan 30 yıl hapis cezası
30 Haziran 2022 - 10:03 www.finansgundem.com

Grammy ödüllü R&B ve hiphop şarkıcısı Robert Sylvester Kelly, "18 yaşından küçük kız çocuklarına sistematik cinsel istismar", "şöhreti kötüye kullanma" gibi suçlardan 30 yıl hapis ve 100 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

ABD'de 1990'lı yıllarda ünlenen 55 yaşındaki Robert Sylvester Kelly, cinsel istismar davasında 30 yıl hapse mahkum edildi.

New York'un Brooklyn kentinde görülen mahkemenin son duruşmasında ifade veren bazı mağdurların, siyahi şarkıcının kendilerine yaptığı hakaret ve onur kırıcı sapkın davranışları anlatırken gözyaşlarına boğulduğu, eski yıldız hakkında öfke dolu oldukları belirtildi.

Brooklyn Başsavcısı Breon Peace, "Umarım bu ceza, tacizcinin ne kadar güçlü, zengin veya ünlü olduğunun bir önemi olmadığının kanıtı olur. Adalet sadece gerçeği duyar" dedi.

İfade vermeyi reddetti

R&B'yi yeniden tanımlayan şarkıcı olarak bilinen ve 3 defa Grammy müzik ödülünü alan şarkıcının mahkemede ifade vermeyi reddettiği ve cezası okunduğunda hiç tepki vermediği, ama hakkındaki iddiaları kabul etmediği ve mahkumiyet cezasına itiraz etmeyi planladığı bildirildi.

2008'de çocuk istismarından yargılandı

1990'larda hakkındaki taciz iddialarının kamuoyuna yansımasına karşın şöhretini artırmayı sürdüren Kelly'nin albümleri uzun süre en çok satanlar arasında yer aldı. Müzik kayıtları dünya çapında 75 milyondan fazla alıcı bulan Kelly, 2008'de çocuk istismarı suçlamasıyla yargılandığı davada beraat etmişti.

Kraliyet ailesini sarsan cinsel istismar skandalında yeni gelişme

Cinsel istismarla suçlanan Prens'e bir darbe de Kraliçe'den!

Cinsel istismarla suçlanan Prens Andrew’a şok!

Paris Hilton: 11 ay boyunca her gün istismar edildim

Kevin Spacey'ye iki erkekten daha suçlama: 14 yaşındayken istismar etti

Bill Clinton için cinsel istismardan tutuklanma çağrısı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)