BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li lise öğrencisi doğum gününde dehşet saçtı----

ABD'li lise öğrencisi doğum gününde dehşet saçtı

ABD'li lise öğrencisi doğum gününde dehşet saçtı
15 Kasım 2019 - 06:12 www.finansgundem.com

ABD'de sıkça yaşanan silahlı okul baskınlarına bir yenisi daha eklendi. California'da bir liseli genç doğum gününde okulda 5 öğrenciyi yaraladıktan sonra intihara kalkıştı. Yaralı öğrencilerden ikisi hayatını kaybetti

ABD'nin California eyaletindeki silahlı okul saldırısında, 2 öğrenci hayatını kaybederken, zanlının da aralarında bulunduğu biri ağır 4 kişi yaralandı.

Saldırı, Los Angeles'ın 48 kilometre kuzeybatısındaki 200 bin nüfuslu Santa Clarita şehrindeki Saugus Lisesinde meydana geldi.

Los Angeles Bölge Emniyet Müdürlüğünden Kaptan Kent Wegener, gazetecilere verdiği bilgide, saldırının sabah 07.38'de gerçekleştiğini belirterek, "Yapılan acil arama çağrısına 2 dakika içinde müdahale ettik. Ancak okula geldiğimizde 6 öğrenciyi yaralı bulduk." ifadelerini kullandı.

Yaşları 14 ila 16 arasında değişen yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığını aktaran Wegener, biri 16 yaşında kız, diğeri de 14 yaşında erkek iki öğrencinin kurtarılamadığını belirtti.

Hastanede, biri ağır 3 yaralının tedavisinin de devam ettiği kaydedildi.

Saldırganın doğum günü

Wegner, okul güvenlik kamerası kayıtları incelemesinde, zanlının sırt çantasından silahını çıkararak 5 kişiye ateş açtığını, daha sonra da silahı kendi kafasına doğrultarak intihar girişiminde bulunduğunu tespit ettiklerini anlattı.

İsmi açıklanmayan ve aynı okulda öğrenci olduğu belirtilen 16 yaşındaki erkek zanlının da diğer yaralı öğrencilerle hastaneye kaldırıldığı ancak durumunun kritik olduğu bilgisi paylaşıldı.

Wegner, bugün saldırganın doğum günü olduğuna dikkati çekerek, annesi ve kız arkadaşının emniyette ifadelerinin alındığını aktardı.

Yetkililer, vatandaşlardan saldırıyla ilgili bilgi ve varsa ellerindeki görselleri paylaşmalarını isteyerek, soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)