BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatABD’li ilaç şirketi: Yıl sonuna kadar 10-20 milyon doz aşı üretilebilir----

ABD’li ilaç şirketi: Yıl sonuna kadar 10-20 milyon doz aşı üretilebilir

ABD’li ilaç şirketi: Yıl sonuna kadar 10-20 milyon doz aşı üretilebilir
30 Nisan 2020 - 17:41 www.finansgundem.com

Pfizer ilaç firması korona virüsüne karşı Alman BioNtech firması ile birlikte acil durumlarda kullanılmak üzere 10 ila 20 milyon doz aşının 2020 sonunda hazır olacağını açıkladı.

ABD’deki ilaç sektöründen gelen açıklamada, 2020 yılı sonuna doğru 10 ila 20 milyon doz korona virüsü aşısının acil durumlar için kullanılmak üzere hazır edileceği ifade edildi.

Pfizer firmasının aşılardan sorumlu yöneticisi Nanette Cocero, “Tabi ki aşının yetkinliğini ve güvenliğini görmemiz gerekli, umarız bu aylar içinde gerçekleşecek” açıklamasında bulundu.

Cocero, “Ancak aşının kanıtlandığını varsayarsak, aşıyı hızlıca 10 ya da 20 milyon doz şeklinde yıl sonuna kadar acil durumlarda kullanılması için üretmek istiyoruz” dedi.

TRUMP’IN UZMANI: BİZCE YAPILABİLİR

ABD Başkanı Donald Trump'ın kurduğu korona virüsüyle mücadele ekibinde yer alan bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Anthony Fauci “Denemelerin erken aşamasındayız. Henüz birinci fazdayız. Sonraki adımda daha güvenli bir sonuca ulaşana kadar çalışacağız ve bu durum böyle gidecek. Sürekli aşının işe yaraması için çalışıyoruz. Bu aşının hızlı olmasını, güvenli olmasını ve etkili olmasını istiyoruz. Bizce bu yapılabilir” diyerek sürece ilişkin bilgi verdi.

ABD'de güncel verilerle birlikte can kaybı 61 bini geçti

Musk vs. Zuckerberg: Kısıtlamalara karşı iki farklı bakış

Türk ortaklı şirket Kovid-19 aşısının insan testlerine başladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)