BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li hava yolu firmalarının Çin uçuşlarına engel----

ABD'li hava yolu firmalarının Çin uçuşlarına engel

ABD'li hava yolu firmalarının Çin uçuşlarına engel
12 Ocak 2022 - 11:40 www.finansgundem.com

ABD'de bazı hava yolu şirketlerinin Çin uçuşları, ülkeye gelen kimi yolcuların Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından Pekin yönetimince engellendi.


Yetkililere göre, Çin, aralık sonunda ülkeye gelen bazı yolcuların Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından söz konusu iptal kararını verdi. American Airlines hava yolu şirketi, ocak sonu ve şubat başında Dallas Fort Worth'tan Şanghay'a yapılacak 6 uçuşlarının iptal edildiğini duyurdu. United Airlines hava yolu şirketi ise bu ayın sonlarında San Francisco'dan Şanghay'a 6 uçuşlarını iptal etmek zorunda kaldıklarını açıkladı.

Ayrıca Delta Air Lines da geçen hafta bir, 7 Ocak'ta da bir olmak üzere Şanghay'a yapılacak 2 uçuşu iptal etmek zorunda kaldıklarını kaydetti.

Öte yandan, şubat başlarında Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Çin, Kovid-19 salgınının yeniden yükselişe geçmesinin ardından seyahat kısıtlamalarını artırıyor. Çin, ülkeye gelen uçuşlarda kapasiteyi şu an yüzde 75 ile sınırlandırıyor ve yolcuların kalkıştan önce ve ülkeye vardıktan sonra test yapmasını şart koşuyor.

ABD havayolu şirketleri Tayvan'ı ülke listesinden çıkardı

 

ABD'de İslam düşmanı gruplara 106 milyon dolara yakın fon sağlandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)