BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li doktorlar şaşkınlıkla ölümleri izliyor----

ABD'li doktorlar şaşkınlıkla ölümleri izliyor

ABD'li doktorlar şaşkınlıkla ölümleri izliyor
09 Nisan 2020 - 10:45 www.finansgundem.com

New York'ta korona virüs nedeniyle ölüm sayısı rekor seviyeye çıkarken, hastaların kötüleşme ve ölüm hızı doktorları şok ediyor

ABD'nin korona virüsten en fazla etkilenen New York eyaletinde, virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin günlük sayısı yeni rekor seviyeye çıkarken, hastaların kötüleşme ve ölüm hızı kıdemli doktorları ve hemşireleri şok ediyor.
Yetkililer resmi ölüm sayısının gerçek sayıyı olduğundan az göstereceği konusunda uyarmış olsalar bile, sadece New York eyaletindeki bilinen korona virüs enfeksiyonlarının sayısı dün 150,000'e yaklaştı. Resmi ölüm sayısına evde hayatını kaybedenler dahil edilmediği için, gerçek sayının altında
olabilir.
Hayatını kaybedenlerin anısına bayrakların yarıya inmesi talimatı veren New York Valisi Andrew Cuomo "Her sayı bir yüz. Bu virüs savunmasızlara ve zayıflara saldırdı ve savunmasız kişileri korumak bir toplum olarak bizim işimiz" dedi.
Doktorlar ve hemşireler sadece yaşlıların ve başka hastalığı olanların değil genç ve sağlıklı insanların da hayatlarını kaybettiğini söylüyorlar.
ABD'de korona virüs salgınından en fazla etkilenen yer olan New York'taki Mount Sınai Hastanesi hemşiresi Diana Torres, Hastalar "iyi görünüyor, iyi hissediyor, sonra dönüyorsunuz ve tepki vermediklerini görüyorsunuz. Paranoyak oldum, odalarından çıkmaktan korkuyorum" dedi.
ABD'de dün öğleden sonra itibarıyla 14,700 ölüm de dahil olmak üzere yaklaşık 430,000 KOVID-19 vakası doğrulandı. Art arda ikinci günde virüs nedeniyle son 24 saat içinde en az 1,900 kişi hayatını kaybetti. Cuomo, geçen gün eyaletinde 779 kişinin öldüğünü söyledi.
New Jersey 275 kişinin öldüğünü bildirdi. Her iki eyaletteki toplam ölü sayısı bir günlük yeni rekor seviyeyi gördü.

ABD'de son 24 saatte 1918 kişi hayatını kaybetti

ABD'de okullar sonbahar döneminde açılabilir

ABD'nin ekonomi planı: Daha fazla Kovid-19 testi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)