BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li doktor: Epstein’ın ölümünde 'cinayet ihtimali' yüksek----

ABD'li doktor: Epstein’ın ölümünde 'cinayet ihtimali' yüksek

ABD'li doktor: Epstein’ın ölümünde 'cinayet ihtimali' yüksek
16 Ağustos 2019 - 16:45 www.finansgundem.com

ABD'li doktor Marc Siegel, katıldığı televizyon programında Jeffrey Epstein’in ölümüyle ilgili yapılan otopsinin sonucunu değerlendirdi.

ABD'li doktor Marc Siegel, katıldığı televizyon programında Jeffrey Epstein’in ölümüyle ilgili yapılan otopsinin sonucunu değerlendirdi. Siegel, 'cinayet ihtimalinin' daha yüksek olduğunu vurguladı.

10 Ağustos günü kaldığı, cezaevindeki hücresinde ölü bulunan ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’in otopsi sonucu yayınlandı. İlk açıklamalarda, cinsel istismar şüphesiyle gözaltına alınan ve hücreye konulan Epstein’in intihar ettiği belirtilmişti. Fakat daha sonra yapılan otopsi, cinayet şüphesini de beraberinde getirdi. Doktor Marc Siegel, ABD haber kanalı Fox News’e yaptığı açıklamada, “Boynundaki dil kemiğinin kırıldığını görüyoruz. Bu kemik, saldırı sonucu kırılmış olabilir. Epstein’in ölümü intihar değil de cinayet olabilir” dedi.

Kesin bir yargıya varabilmek için daha fazla kanıta ihtiyaç olduğunu söyleyen Doktor Siegel, “İntihar da olabilir cinayet de. Ancak ben cinayet olabileceğine bu otopsiden sonra daha fazla şüpheliyim. Eğer biri saldırıya uğruyorsa, vücudunda bunun izlerini görebilirsiniz. Bu henüz yayınlanmadı. Onu görmek için bekliyorum” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)