BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABD'li banka iflasın kıyısında: Acı reçeteyi kabul etti!----

ABD'li banka iflasın kıyısında: Acı reçeteyi kabul etti!

ABD'li banka iflasın kıyısında: Acı reçeteyi kabul etti!
22 Mayıs 2023 - 16:02 www.finansgundem.com

ABD'li Pacific Western Bankası (PacWest Bancorp), likiditeyi artırma planının bir parçası olarak 2,6 milyar dolarlık gayrimenkul inşaat kredisi portföyünü satmayı kabul etti.


ABD'li Pacific Western Bankası (PacWest Bancorp) yapılan açıklamada, yaklaşık 2,4 milyar dolarlık kredilerini Kennedy-Wilson Holding'e indirimli fiyattan satacağını bildirdi. Alıcı ayrıca gelecekteki yaklaşık 2,7 milyar dolarlık tüm finansman yükümlülüklerini üstlenecek.

Beverly Hills merkezli PacWest ayrıca, belirli onayları alması halinde Kennedy-Wilson'a altı kredi daha satacağını söyledi.

İşlemin bu yılın ikinci çeyreğinde ve üçüncü çeyreğinin başlarında dilimler halinde kapanması bekleniyor. Krediler, ortalama yüzde 8,4 ile değişken faiz oranlarına sahip.

Silicon Valley Bank ve diğer birkaç bölgesel kredi kuruluşunun iflas etmesi, ABD'deki benzer firmaları tedirgin etti ve PacWest'in hisseleri müşteriler daha yüksek getirili alternatifler ararken emlak kredisi ve batan mevduatlar arasında 7 Mart'tan bu yana neredeyse yüzde 80 oranında düşmesine neden oldu.

PacWest, potansiyel yatırımcılarla görüşmelerde bulunduğunu ve bu ayın başlarında mali durumunu desteklemek için varlıklarını satacağını duyurdu.

Bankanın hisseleri New York'ta piyasa öncesi işlemlerde yüzde 6,1'e varan bir artışla 6,08 dolara yükseldi ve Türkiye saatiyle 14:01 itibarıyla 5,95 dolardan işlem görüyordu. (CNN Türk)

İkramiyesi yanan bankacılardan 400 milyon dolarlık dava

 

Bankalardan nakit avansa sınırlama

 

Çin Merkez Bankası gösterge kredi faiz oranını sabit tuttu

 

Tinkoff Bank ilk çeyrek kârını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)