BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB'den Ukrayna'nın üyeliğiyle ilgili açıklama----

AB'den Ukrayna'nın üyeliğiyle ilgili açıklama

AB'den Ukrayna'nın üyeliğiyle ilgili açıklama
07 Mart 2022 - 16:55 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Putin ve Zelenskiy ile görüşmesi hakkında, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısını AB'nin en kuvvetli şekilde kınadığını söyledi.

AB Konseyi Başkanı Michel, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile konuştu. Michel, Ukrayna'nın AB üyeliği başvurusunun gelecek günlerde ele alınacağını belirtti.

Putin'e çatışmaları acilen durdurması, güvenli insani geçişlerle yardımlara erişimi sağlaması çağrısında bulunduğunu aktaran Michel, Ukrayna'daki nükleer tesislerin güvenliğinin önemine işaret ettiğini belirtti. Michel, Putin ile temasları sürdürme konusunda mutabık kaldıklarını kaydetti.

'AB'nin Ukrayna'ya desteği sarsılmaz'

Michel, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüşmesiyle ilgili olarak da Ukrayna halkının acılarının dindirilmesi ve nükleer tesislerin güvenliği konusunda AB'nin Ukrayna'nın yanında olduğunu vurguladı.

AB'nin Ukrayna'ya desteğinin sarsılmaz olduğunu kaydeden Michel, Ukrayna'nın AB üyeliği başvurusunun gelecek günlerde ele alınacağını açıkladı.

AB'den Rusya'ya ilave yaptırım hazırlığı

 

AB'den kritik tahmin! 5 milyon kişi...

 

Ukrayna: Bir Rus gemisi vuruldu

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.07 Mart 2022 18:43

    UKRAYNA VE RUSYA AYNI ANDA NATO'YA ÜYE OLUP/ALINIP DÜNYA BARIŞINA VE EKONOMİK SOSYAL İSTİKRARINA DESTEK OLMALARI SAĞLANMALIDIR