BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB'den pakete ilk yorum!----

AB'den pakete ilk yorum!

AB'den pakete ilk yorum!
30 Eylül 2013 - 14:53 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "Demokratikleşme Paketi"ne Avrupa Birliği'ninden yanıt geldi

Avrupa Birliği'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "Demokratikleşme Paketi"ni olumlu karşıladığı ve bahsi geçen konulardaki gelişmeleri takip edeceği bildirildi.
Avrupa Komisyonu tarafından yapılan açıklama şöyle:
"Başbakan Erdoğan'ın açıklamasını dikkatle dinledik ve reformlar konusunda AB müktesebatının yol gösterici rolüne referans yapmasını memnuniyetle karşıladık. Reformlarla ilgili tam metnin açıklanmasını bekliyoruz ve ayrıntılı olarak inceleyeceğiz. Açıklanan önlemler birçok önemli unsur içeriyor. Bunlar arasında Türkçe dışında diğer dillerin kullanımı, Mor Gabriel Manastırı konusu gibi azınlık haklarında çeşitli ilerlemeler yer alıyor. TBMM'de temsiliyet konusundaki bazı kısıtlamaların kaldırılması ve siyasi partilere mali yardım imkanının artırılması gibi çoğulculuğu güçlendiren unsurlar mevcut. Ayrıca veri koruma konusunda bir yasa açıklanması, Türkiye-AB işbirliğini kolaylaştırması açısından olumlu olacak.
AB olarak tüm bu konularda ilerleme sağlanmasını ve muhalefet partilerinin de tam olarak katılımının sağlanmasını görme konusunda sabırsızız. AB Komisyonu bu önerilerin somut eylemlere çevrilmesini yakından takip edecektir. Bu paket, AB Komisyonu’nun ilerleme raporunda da yer alacaktır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)