BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Venezuela'daki tutuklamalarla ilgili açıklama----

ABD'den Venezuela'daki tutuklamalarla ilgili açıklama

ABD'den Venezuela'daki tutuklamalarla ilgili açıklama
21 Mart 2019 - 21:11 www.finansgundem.com

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Guaido'nun özel kalem müdürünün tutuklanmasının büyük bir hata olduğunu ve yanıtsız kalmayacağını söyledi

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Venezuela'da kendini geçici devlet başkanı ilan eden Meclis Başkanı Juan Guaido'nun özel kalem müdürü Roberto Marrero'nun gözaltına alınmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Bolton, Guaido'nun özel kalem müdürünün gözaltına alınmasının 'büyük bir hata' olduğunu ve 'yanıtsız kalmayacağını' söyledi. Bolton ayrıca, muhalif politikacının derhal serbest bırakılması ve güvenlik garantisi verilmesi gerektiğini söyledi.

Venezuela'da şafak vakti Guaido'nun özel kalem müdürü Marrero ve milletvekili Sergio Vergara'nın evleri istihbarat tarafından basılmış, Marrero gözaltına alınmıştı. 

Juan Guiado da Twitter hesabından "Marrero'nun nerede olduğunu bilmedikleri ve derhal serbest bırakılmasını istedikleri" paylaşımını yaptı.

Vergara ve Marrero, Guaido'ya kısa süre önce yaptığı Latin Amerika turunda eşlik etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)