BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'den Ukrayna'lı güzele vize şoku!----

ABD'den Ukrayna'lı güzele vize şoku!

ABD'den Ukrayna'lı güzele vize şoku!
19 Kasım 2019 - 16:02 www.finansgundem.com

28 Kasım'da ABD'de gerçekleşecek Kainat Güzellik Yarışması'nda Ukrayna'yı temsil edecek Anastasia Subbota'ya vize verilmedi.

28 Kasım’da ABD’nin Atlanta kentinde gerçekleşecek Kainat Güzellik Yarışması öncesinde diplomatik bir kriz yaşanıyor… Georgia eyaletinde gerçekleşecek Kainat Güzellik Yarışması’nda ülkesi Ukrayna’yı temsil etmek için seçilen 26 yaşındaki Anastasia Subbota’ya vize verilmemesi iki ülke arasındaki gerilimi tırmandırdı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukraynalı mevkidaşı Volodimir Zelenski’den 2020 seçimlerindeki rakibi Joe Biden’a çamur atmasını istediğinin ortaya çıkmasının ardından yaşanan gelişme yerel basında gündem oldu.

Ukrayna’daki güzellik yarışması komitesi başkanı Anna Filimonova, ABD’nin Ukrayna’daki Maslahatgüzarı William Taylor’a bir mektup yazdığını açıkladı. Mektupta, “Subbota, vize işlemleri için ABD elçiliğine gitti fakat kendisine doldurduğu belgelerin daha önceden doldurulduğu söylendi” ifadesi kullanıldı. Yetkililer bu sebeple genç kadına vize verilmediğini aktardı.

Filimonova, “Dilerim diplomatlar çok yoğun oldukları için bu süreci doğru yönetememiştir” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)