BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den terörle mücadelede teknoloji atağı----

ABD'den terörle mücadelede teknoloji atağı

ABD'den terörle mücadelede teknoloji atağı
09 Ocak 2016 - 04:38 www.finansgundem.com

ABD yönetimi ülke ve dışındaki terör faaliyetlerine karşı mücadelede daha etkin olabilmek amacıyla "dijital dünyayı" da kapsayan yeni önlem açıkladı

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Ned Price, "şiddet içeren aşırılıklarla mücadele" çerçevesinde Obama yönetiminin bir dizi yeni girişimi başlatmak üzere olduğunu bildirdi.

Price, İç Güvenlik Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı'nın koordinasyonunda "Şiddet İçeren Aşırılıkla Mücadele Görev Gücü" kurulacağını açıkladı ve kurulacak yeni birimin, özellikle ABD içindeki şiddet içeren aşırılıklarla mücadeleyi entegre ve koordine etmesinin beklendiğini kaydetti.

Açıklamada, Dışişleri Bakanlığı tarafından kurulacak "Küresel Müdahale Gücü" vesilesiyle uluslararası partnerlerin, hükümet düzeyindeki ve hükümet dışı aktörlerin konuyla ilgili yaklaşımlarını bir araya getirme imkanının olacağı ifade edildi.

Price, ayrıca bazı Beyaz Saray yetkilileri ile Başkan Barack Obama'nın ulusal güvenlik danışmanlarının Silikon Vadisi'nde önde gelen teknoloji şirketlerinin yöneticileri ile bir görüşme yaptıklarını duyurdu.

Görüşmede, Obama'nın 6 Ocak'ta yaptığı "şiddet içeren aşırılıklarla sanal alemde mücadele etmek için hükümet ve özel sektör bir arada çalışmalı" çağrısı çerçevesinde görüş alışverişinde bulunulmasının amaçlandığı vurgulandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)