BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Polonya'ya destek mesajı----

ABD'den Polonya'ya destek mesajı

ABD'den Polonya'ya destek mesajı
25 Kasım 2021 - 01:23 www.finansgundem.com

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan, Polonya Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Soloch ile yaptığı telefon görüşmesinde Belarus sınırındaki göçmen krizine ilişkin ABD'nin Polonya'ya desteğini iletti

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Emily Horne, yaptığı yazılı açıklamada ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve Polonya Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Pawel Soloch'un bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini bildirdi.

Görüşmede Sullivan'ın savunma konularında güçlü ikili iş birliği vurgusu yaptığını aktaran Horne, Polonya'nın NATO'ya verdiği desteği de memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Horne, Polonya- Belarus sınırındaki göçmen krizine de değinerek, "Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko rejiminin Polonya'nın Belarus sınırında göçmen krizi yaratmasının karşılığında Sullivan, Polonya'ya güçlü desteklerini iletti." ifadesini kullandı.

İki ismin Rusya'nın Ukrayna sınırındaki askeri eylemlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunduğunu kaydeden Horne, Sullivan ve Solouch'un yakın teması sürdürme konusunda mutabık kaldığını aktardı.

Belarus-Polonya sınırında göçmenlerin sağlık sorunları büyüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)