BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Kuzey Kore'ye füze testlerini durdurup müzakerelere dönme çağrısı ----

ABD'den Kuzey Kore'ye füze testlerini durdurup müzakerelere dönme çağrısı

ABD'den Kuzey Kore'ye füze testlerini durdurup müzakerelere dönme çağrısı
24 Ekim 2021 - 16:44 www.finansgundem.com

ABD’nin Kuzey Kore Özel Temsilcisi Sung Kim, Kuzey Kore’yi füze testlerini sona erdirmeye ve müzakereleri sürdürmeye çağırdı.

ABD’nin Kuzey Kore Özel Temsilcisi Sung Kim, Kuzey Kore’yi füze testlerini sona erdirmeye ve müzakereleri sürdürmeye çağırdı. ABD’li yetkilinin bu ifadeleri, Kuzey Kore’nin denizaltıdan fırlatılan yeni bir balistik füzeyi başarıyla test ettiğini açıklamasının ardından geldi.

Sung Kim, Güney Koreli mevkidaşı Noh Kyo-duk ile Washington’da bir araya gelmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Kuzey Kore’yi bu provokasyonları ve diğer istikrarsızlaştırıcı faaliyetleri durdurmaya ve bunun yerine diyaloga girmeye çağırıyoruz” dedi

Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı sözcülerinden biri, füze denemelerinin meşru müdafaa hakkını kullanma amacı taşıdığını söyledi.

Sözcü, füze denemelerinin komşu ülkeler için doğrudan bir tehdit teşkil etmediğini dile getirerek, özellikle ABD’yi hedef almayan denemeler nedeniyle Washington’un endişelenmesine gerek olmadığını vurguladı.

Kuzey Kore'den ABD'ye sert tepki

Kuzey Kore'den bir ayda 4 füze denemesi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)