BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den İran İletişim Bakanı Azari'ye yaptırım----

ABD'den İran İletişim Bakanı Azari'ye yaptırım

ABD'den İran İletişim Bakanı Azari'ye yaptırım
22 Kasım 2019 - 19:49 www.finansgundem.com

ABD, İran Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Muhammed Cevad Azari'yi geniş kapsamlı internet kesintileri nedeniyle yaptırım listesine ekledi.

İran'da protestoların etkisini azaltmak için cumartesi gününden itibaren Ulusal Güvenlik Konseyi'nin kararıyla internet bağlantısının tümüyle kesilmesinin ardından ABD'den yaptırım kararı geldi.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre İran Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Muhammed Cevad Azari, yaptırım listesine dahil edildi.

Yaptırımlar kapsamında Azari'nin ABD'deki mal varlığı bloke edilirken ABD vatandaşları söz konusu mal varlıklarıyla ilgili işlemlerde bulunamayacak.

İran'da benzin zammından sonra patlak veren şiddet içerikli gösteriler nedeniyle hükümet internet erişimini tümüyle kesmişti. İnternet kesintisi, muhaliflerin gösterileri sosyal medyada paylaşmasını engellemişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)