BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den flaş aşı kararı: Tarih verdiler!----

ABD'den flaş aşı kararı: Tarih verdiler!

ABD'den flaş aşı kararı: Tarih verdiler!
19 Ağustos 2021 - 09:48 www.finansgundem.com

Dünyada salgına karşı aşılama çalışmaları sürerken, ABD de korona virüse karşı üçüncü doz aşılama uygulamasına başlanacağı açıklandı. Virüse karşı üçüncü doz uygulaması 20 Eylül'den itibaren başlayacak.

ABD yönetimi zaman içerisinde aşıların korona virüse karşı koruma oranlarının azaldığını gösteren verilere atıfta bulunarak, 20 Eylül'den itibaren takviye aşıları yaygın olarak kullanıma sunmayı planladığını açıkladı.

SAĞLIK KURUMLARININ TAVSİYESİNE UYULDU

Amerika'daki sağlık kurumları ortak bir açıklama yayınlayarak üçüncü doz tavsiyesinde bulundu. ABD yönetimi üçüncü doz uygulamasının 20 Eylül'de başlayacağını duyurdu.

ETKİN KORUMANIN SÜRMESİ İÇİN "ÜÇÜNCÜ DOZ" GEREKİYOR

Amerika'da salgına karşı aşılama çalışmaları sürerken, salgına karşı mücadele eden kurumlar üçüncü doz çağrısında bulundu. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA, Ulusal Sağlık Enstitüleri ve Hastalık Kontrol Önleme Merkezleri ortak bir açıklama yayınladı. Virüse karşı iki doz aşı olmuş kişilerin üçüncü dozu olmaları tavsiye edildi.yondan fazla aşı bağışlamayı planlıyor.

Ülkedeki sağlık otoriteleri, aşıların delta varyantına karşı da yüksek koruma sağladığını duyurdu. Ancak son dozu üzerinden uzun süre geçmiş kişilerin koruma oranının düşmesi riskine karşı aşılanmasının doğru olacağı ifade edildi.

Sağlık kurumlarının tavsiyesinin ardından, ABD yönetimi üçüncü doz aşılama uygulamasının 20 Eylül'de başlatma kararı aldı. Salgının başladığı günden bu yana 38 milyon kişinin enfekte olduğu Amerika Birleşik Devletleri'nde 641 bini aşkın kişi de hayatını kaybetti.

Oxford Üniversitesi'nden korkunç senaryo: Aşı olup Delta bulaşanlardaki...

 

Japonya'da nüfusun yarısı en az bir doz aşılandı

 

ABD, çalışanları aşı yaptırmayan bakımevlerine fon vermeyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)