BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Büyükelçi John Bass açıklaması----

ABD'den Büyükelçi John Bass açıklaması

ABD'den Büyükelçi John Bass açıklaması
17 Eylül 2016 - 06:28 www.finansgundem.com

Olağanüstü hal kapsamında kayyum atanan belediyelere sahip çıkan ABD Büyükelçisi Bass'e ABD'den destek geldi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Türkiye'deki 28 belediyeye olağanüstü hal kapsamında kayyum atanmasına ilişkin eleştirileri nedeniyle Ankara'nın tepki gösterdiği ABD Büyükelçisi John Bass'a destek verdi.

"(Büyükelçi Bass) Türkiye’deki büyükelçimiz olmayı sürdürüyor. Başkan ve Dışişleri Bakanı’nın tam güvenine sahip" diyen Toner, Büyükelçi’nin bu sözleriyle Türkiye’nin içişlerine karıştığı yönündeki görüşlere katılmadığını belirtti.

Bass’ın açıklamalarını desteklediklerini vurgulayan Toner, "Türkiye’de demokrasinin durumu ya da insan haklarıyla ilgili bir görüş ayrılığımız olduğunda bu kaygılarımızı paylaşabileceğimiz kadar güçlü ilişkilere sahip olduğumuzu düşünüyoruz" diye konuştu.

Toner, "Bu açıklama Büyükelçi Bass’ın kendi inisiyatifi mi yoksa hükümetin mi?” şeklindeki bir soru üzerine, “Bir büyükelçi konuştuğunda bu her zaman ABD hükümeti adınadır” ifadesini kullandı.

ARTVİN'E GİZLİCE GİTMİŞTİ

Öte yandan Bass, önceki gün gizlice sivil bir araçla Artvin'e gitmiş, bölgedeki HES'lerin bulunduğu köyleri gezmişti. (Haber 7)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)