BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den BAE'ye petrol üretimini artırma çağrısı----

ABD'den BAE'ye petrol üretimini artırma çağrısı

ABD'den BAE'ye petrol üretimini artırma çağrısı
03 Kasım 2021 - 03:11 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile Glasgow'da yaptığı görüşmede petrol üretimini artırma çağrısında bulundu.

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Antony Blinken'ın İskoçya'nın Glasgow kentinde devam eden 26'ncı Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP26) marjında Al Nahyan ile bir araya geldiği bildirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bakan ve Dışişleri Bakanı Lübnan ve Suriye'deki gelişmeleri görüştü. Bakan Blinken ayrıca, Sudan halkının demokrasi özlemlerine ABD'nin güçlü desteğini yineledi ve Sudan'ın sivil geçiş hükümetinin derhal yeniden görevine dönmesine izin verilmesinin gerektiğini vurguladı."

İkili ve bölgesel güvenlik konularının da ele alındığı ifade edilen açıklamada, "Bakan, ABD'nin dengelenmiş bir enerji piyasası oluşturma konusunda endişeli olduğunu belirtti ve BAE gibi önemli enerji üreticilerini, Kovid-19 salgını sonrasında enerji piyasaları ve ekonomik koşullar normalleşene kadar üretimi daha da artırmaya çağırdı." ifadesine de yer verildi.

ABD üç ülkeye uygulanan gümrük muafiyetini kaldırıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)