BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem ABD'den 200 milyar dolarlık altyapı yatırımı----

ABD'den 200 milyar dolarlık altyapı yatırımı

 ABD'den 200 milyar dolarlık altyapı yatırımı
26 Haziran 2022 - 19:31 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden G7 ülkelerinin gelişmekte olan ülkelerde sürdürülebilir altyapının sağlanabilmesi için ABD'nin gelecek beş yıl içinde "Küresel Altyapı ve Yatırım Ortaklığı" programına 200 milyar dolar ayıracağını belirtti.

Biden, Almanya'nın ev sahipliğinde Elmau Sarayı'ndaki G7 Liderler Zirvesi'nde düzenlenen ortak basın toplantısında "Küresel Altyapı ve Yatırım Ortaklığı" planını açıkladı.

Gelişmekte olan ülkelerin salgın gibi küresel şoklarla karşı karşıya kaldığında temel altyapıdan yoksun olduğuna ve bu nedenle krizlerin etkilerini daha derin hissettiğine dikkati çeken Biden, bu durumun sadece insani bir endişe değil herkes için ekonomik ve güvenlik kaygıları yarattığını belirtti.

ABD Başkanı Joe Biden, gelişmekte olan ülkelerdeki altyapı açığını kapatmak için 200 milyar dolar yatırım yapacaklarını açıkladı.

Biden, gelişmekte olan ülkelere küresel altyapı yatırımı için 2027'ye kadar G7 ülkeleri ile toplam 600 milyar dolar ayrılacağını söyledi.

G7 Zirvesi'nde Rus altını yasaklanacak

 

ABD'de rekor bağışları enflasyon vurdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)