BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'deki son ankette şoke eden sonuç----

ABD'deki son ankette şoke eden sonuç

ABD'deki son ankette şoke eden sonuç
06 Eylül 2016 - 20:35 www.finansgundem.com

ABD'de kasımdaki başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi aday adayı Trump ile Demokrat aday adayı Clinton karşı karşıya gelirse, kıran kırana bir mücadele yaşanacak. Clinton'a karşı pek şans tanınmayan Trump son ankette, olası rakibini geçti.

ABD'de 8 Kasım'daki başkanlık seçimleri yaklaşırken, son yapılan bir anket Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın Demokrat rakibi Hillary Clinton'ın önüne geçtiğini gösterdi.

Yeni yapılan CNN/ORC anketine göre, Clinton oyların yüzde 43'ünü, Trump ise yüzde 45'ini alıyor. Liberteryen Parti adayı Gary Johnson yüzde 7'de, Yeşil Parti adayı Jill Stein ise yüzde 2'de kalıyor. Trump'ın son iki haftada oy oranını bir hayli artırdığı belirtiliyor. Ağustos ayı başında düzenlenen CNN/ORC anketinde, Clinton Trump'ın 8 puan önündeydi.

FETÖ'DEN CLİNTON'A BAĞIŞ
Bölücü terör örgütü FETÖ'nün, ABD'de Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yüklü miktarda bağış yaptığı ortaya çıkmıştı..

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup07 Eylül 2016 11:34

    Trump hiç olmazsa samimi bir şekilde düşüncelerini ifade ediyor, bu samimiyeti sayesinde bence kazanacak...