BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'de yaz saati uygulaması başladı----

ABD'de yaz saati uygulaması başladı

ABD'de yaz saati uygulaması başladı
12 Mart 2018 - 08:11 www.finansgundem.com

ABD'de yerel 02.00'da saatler bir saat ileri alındı. Uygulama 4 Kasım'a kadar sürecek

ABD’de yaz saati uygulaması bugün başladı. Böylece ABD'nin en batısındaki Hawai ile Türkiye arasındaki saat farkı 14'ten 13'e inerken en doğudaki kentlerle aramızdaki saat farkı 8'den 7'ye indi. 

Pasifik Zaman Dilimi'ndeki Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angeles, San Francisco, Portland ve Seattle kentleri ile Türkiye arasındaki fark 11 saatten 10 saate indi.

Alaska eyaleti ile Türkiye arasındaki saat farkı 12'den 11'e inerken Türkiye ile en fazla saat farkının bulunduğu Hawaii eyaletiyle fark 14 saatten 13 saate indi.

Doğu yakası Zaman Dilimi'ndeki New York, New Jersey, Washington DC, Boston, Philadelphia, Miami ve Atlanta şehirleriyle saat farkımız ise bugünden itibaren 8 yerine 7 olacak.

Merkez Zaman Dilimi'ndeki Chicago, Houston, San Antonio, Dallas, New Orleans, Memphis, Kansas City, Minneapolis kentleriyle farkımız ise 9 saat yerine 8 saat olacak.

ABD'de yaz saati uygulaması 4 Kasım Pazar günü sona erecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)