BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de Türkiye karşıtı proje----

ABD'de Türkiye karşıtı proje

ABD'de Türkiye karşıtı proje
24 Haziran 2021 - 16:37 www.finansgundem.com

ABD'de aralarında FETÖ’cü isimlerin de bulunduğu bir grup, sivil toplum kuruluşu adı altında Türkiye’yi karalamak ve Türkiye karşıtı proje için harekete geçti. Washington’da "Türk Demokrasi Projesi" isimli grup kuruldu.

Sivil toplum kuruluşu ismi altında çeşitli ülkelerde operasyonel faaliyetler yürütmek, ABD tarafından sıklıkla başvurulan bir yöntem. Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin de sıklıkla kullandığı bu yöntem, bir kez daha Türkiye’yi uluslararası alanda karalamak için kullanılıyor.

Washington’da "Türk Demokrasi Projesi" isimli bir sivil toplum kuruluşu faaliyete başladı.

Projenin amacı, sözde, Türkiye’yi daha demokratik politikalar benimsemeye teşvik etmek ve bu sayede Türkiye’nin daha güvenilir bir bölgesel ve uluslararası ortak olabilmesini sağlamak.

Projede yer alanlar dikkat çekici

Projenin tanıtımında da Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtlığı açık şekilde belli ediliyor.

Projenin kurucuları arasında Trump tarafından görevden alınan ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, eski ABD başkanı George Bush’un kardeşi eski Florida Valisi Jeb Bush, İtalya’nın eski Dışişleri Bakanı Sant'Agata gibi isimler var.

ABD’de Türkiye karşıtı yoğun faaliyet gösteren Fetullahçı Terör Örgütü de bu oluşumda yerini almış durumda.

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve mal varlığına el konulması kararı verilen eski milletvekili Aykan Erdemir ile Süleyman Özeren gibi isimler de proje ekibinde yer alıyor.

Bolton'un paylaşımları

Projenin amacı “demokrasi” gibi söylemlerle gizlenmeye çalışılsa da John Bolton’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gerçek amacı gözler önüne seriyor.

“Türkiye’de alarm zillerini çalmanın zamanı geldi.” diyen Bolton, NATO müttefiki Türkiye'nin demokrasiye sırtını dönerek Rusya'yı kucakladığını öne sürüyor.  

Ukrayna'dan AB'ye "Rusya" tepkisi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.25 Haziran 2021 11:38

    SİYAHİ/MELEZ VATANDAŞLARINIZI POLISLERINİZ NEFES ALAMAYACAK HALE GETİRINCEYE KADAR BOYUNLARINA DİZLERİYLE BASKI YAPARAK ÖLÜMLERİNE NEDEN OLUYORLAR NEDEN POLİSLERİNİZE VAHŞİ UYGULAMALAR YERİNE INSANCA DAVRANMALARINA YÖNLENDİRECEK YASALAR ÇIKARMIYORSUNUZ ? NEDEN O POLISLERİ ASMIYORSUNUZ ? DÜNYANIN HER ÜLKESİNDE GÜVENLIK GÜÇLERİNCE SUÇU NE OLURSA OLSUN INSANLARI KASITLI/IŞKENCE EDEREK ÖLDURMENIN CEZASI ÖLÜM OLMALIDIR