BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de tekne faciası: 8 ölü 26 kayıp----

ABD'de tekne faciası: 8 ölü 26 kayıp

ABD'de tekne faciası: 8 ölü 26 kayıp
03 Eylül 2019 - 04:21 www.finansgundem.com

Kaliforniya'nın güney sahillerinde bir dalış teknesinde yangın çıktı. 8 kişinin cesedine ulaşılırken 269 kişiden haber alınamadı

ABD’nin Kaliforniya eyaletinin güney kıyıları açıklarında ticari bir dalış teknesinde yangın çıktı. 5 mürettebat üyesinin kurtarıldığı yangında 26 kişiden haber alınamadığı bildirildi. Teknenin yakınlarında 8 cesede ulaşılırken, geri kalan 26 kişinin de öldüğünden endişe ediliyor.

Sahil Güvenlik yetkilileri, tekneden atlayan 5 mürettebat üyesinin kurtarıldığını, aynı şekilde tekneden atlayan başka birilerinin olup olmadığını tespit etmek için arama çalışmalarının sürdürüldüğünü açıkladı.

Ancak yetkililer, haber alınamayan 26 kişinin öldüğünden endişe edildiğini, iki mürettebat üyesinin hafif yaralandığını belirtti.

Ventura ilçesi itfaiyesinden Yüzbaşı Brian McGrath de AP haber ajansına yangında hayatını kaybedenler olduğunu doğruladı ancak tam sayı vermedi.

Mürettebat üyelerinin yangın anında üst katta ve uyanık olduğu, denize atladıktan sonra bir yardım gemisi tarafından kurtarıldıkları bilgisi verildi.

Yetkililer, yolcularınsa sabaha karşı 3 civarında çıkan yangına alt kattaki özel ranzalarda uyurken yakalandıklarını kaydetti. Yangın çıktığı sırada 20 metrelik teknenin Los Angeles'a 140 kilometre uzaklıktaki Santa Cruz Adası'nın biraz açığında demirli olduğu ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)