BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de sel 4 can aldı----

ABD'de sel 4 can aldı

ABD'de sel 4 can aldı
08 Ekim 2021 - 00:29 www.finansgundem.com

ABD’nin Alabama eyaletinde aşırı yağışlar nedeniyle oluşan ani sel ve su baskınları nedeniyle en az 4 kişi hayatını kaybetti.

ABD'nin Alabama eyaletinin kuzeydoğusunda sele kapılan 4 yaşındaki çocuğun ve 18 yaşındaki kadının hayatını kaybettiğini, Birmingham şehrinde ise sele kapılan bir otomobilde 23 yaşında bir kadın ve erkeğin cesetlerine ulaşıldığı duyuruldu.

Selin en ağır şekilde yaşandığı Pelham’da yetkililer, kurtarma çalışmalarında görev alan en az 100 itfaiye personelinin 82 kişiyi evlerinden, en az 15 kişiyi ise mahsur kaldıkları araçlardan kurtardığını açıklandı.

Fotoğraf: Reuters

Yağışlar devam edecek

ABD Ulusal Hava Durumu Servisi, çarşamba gecesi ortalama 33 santimetreye ulaşan yağışların eyalette bugün de devam edeceğini ve 13 santimetre daha yağış beklendiğini kaydetti.

Ağustosta da komşu Tennessee eyaletinde ani sel baskınları nedeniyle en az 12 kişi hayatını kaybetmişti.

Bilim insanları, iklim değişikliği nedeniyle ani sellere yol açan aşırı yağış riskinin iki katına çıktığına dikkat çekiyor.

Kastamonu'da sel nedeniyle geçici menfezler zarar gördü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)