BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de plajda akılalmaz ölüm----

ABD'de plajda akılalmaz ölüm

ABD'de plajda akılalmaz ölüm
12 Ağustos 2022 - 11:40 www.finansgundem.com

Güney Carolina eyaletinde 63 yaşındaki bir kadın, plajda güneşlenirken rüzgarla havalanarak kontrolden çıkan plaj şemsiyesinin kurbanı oldu.

ABD'nin Güney Carolina eyaletindeki Garden City Plajı'nda bir kadın, rüzgarla uçan plaj şemsiyesinin göğsüne saplanmasıyla hayatını kaybetti.

63 yaşındaki Tammy Perreault isimli kadın, dün öğle saatlerinde yaşanan olayda ağır yaralandı. Yetkililer, hemen hastaneye kaldırılan kadının bir saat sonra göğüs travması nedeniyle hayatını kaybettiğini bildirdi.

Plaj şemsiyeleri, kuma ve taşa çakılabilmesi için sivriltilmiş bir uca sahip ancak rüzgarın şiddetlenmesi halinde zaman zaman havalanarak kazalara neden olabiliyor. ABD Tüketim Ürünleri Güvenliği Komisyonu verilerine göre, ülkede her yıl yaklaşık 3 bin kişi plaj şemsiyeleri nedeniyle yaralanıyor.

2016'da da Virginia'da bir kadının benzer şekilde hayatını kaybetmesinin ardından plaj şemsiyelerinin güvenliği ABD'de tartışmalara yol açmıştı.

Yangınlardan sonra plajlarda 'ısıran balık' paniği

 

Patara Plajı'nda 5 bininci yavru caretta caretta deniz ile buluştu

 

Büyükada'da 500 kişilik plaj: Hafta içi 95, hafta sonu 120 lira

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)