BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de federal çalışanlara aşı zorunluluğu durduruldu----

ABD'de federal çalışanlara aşı zorunluluğu durduruldu

ABD'de federal çalışanlara aşı zorunluluğu durduruldu
22 Ocak 2022 - 02:35 www.finansgundem.com

ABD'de federal mahkeme, Biden hükümetinin federal çalışanlar için getirdiği Kovid-19 aşısı zorunluluğu uygulamasını geçersiz kıldı.

ABD'de Texas Güney Bölgesi Federal Yargıcı Jeffrey Brown, federal çalışanlara yönelik aşı zorunluluğuna karşı çıkanların mahkemede başarı kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, hükümetin bu uygulamasını engelleme kararı aldı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump tarafından atanan yargıç, "ABD Başkanı Joe Biden'ın, Kongre'nin katkısı bulunmadan bir kalem darbesiyle milyonlarca federal çalışanın istihdam koşulunu etkileyecek kararı almasının, mevcut yasalara göre uzak bir durum olduğu" yorumunu yaptı.

Adalet Bakanlığı kararı temziye götürüyor

Adalet Bakanlığı, Tıbbi Özgürlük İçin Federaller adlı bir grup tarafından açılan davada alınan bu kararı temyize götüreceğini duyurdu.

Başkan Biden, eylülde 3,5 milyon federal çalışanına yönelik, düzenli test olmaları seçeneği ile aşılanma zorunluluğu getirdiğini duyurmuş, kasımda uygulama yürürlüğe konulmuştu.

ABD'de federal çalışanlara aşı zorunluluğu geliyor

 

ABD'de son 24 saatte 2 bin 470 can kaybı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)