BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de eğlence merkezinde silahlı saldırı----

ABD'de eğlence merkezinde silahlı saldırı

ABD'de eğlence merkezinde silahlı saldırı
26 Ağustos 2018 - 22:29 www.finansgundem.com

ABD'nin Florida eyaletinde bir alışveriş merkezindeki video oyunu turnuvası sırasında düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi

Florida’da düzenlenen bir e-spor organizasyonu kana bulandı. Turnuvadan elendiği öne sürülen bir kişi, oyun salonunu basarak, dört kişiyi öldürdü. Saldırgan olayın ardından intihar etti.

ABD’nin Florida eyaletine bağlı Jacksonville kentinde gerçekleştirilen bir e-spor turnuvasında silahlı saldırı düzenlendi. Madden NFL (popüler bir Amerikan futbolu oyunu) turnuvasının yapıldığı Jacksonville Landing adlı eğlence merkezinde yaşanan saldırı sonucu dört kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Polis, saldırganın olay yerinde intihar ettiğini açıkladı. Tanıklar, saldırganın turnuvada elenen bir oyuncu olduğunu söyledi. CNN’e konuşan bir görgü tanığı, saldırganı insanları vururken ve sonrasında kendini öldürürken gördüğünü söyledi. Steven “Steveyj” Javaruski adlı bir oyuncu da saldırganın turnuvaya katılıp kaybettiğini öne sürdü.

CANLI YAYINDA SİLAH SESİ

Turnuva internetten yayınlanırken, saldırının gerçekleştiği anlar canlı yayına yansıdı. İlk silah sesleri duyulduğunda yorumcular sessizliğe gömülürken, ardından insanların çığlıkları duyuluyor. Sonrasında ise yayının kesildiği görülüyor.

Oyunculardan Drini Gjoka, saldırıda yaralandığını Twitter hesabından duyurdu. 19 yaşındaki Gjoka mesajında, “Gidiyorum ve bir daha asla dönmeyeceğim. Kelimenin tam manasıyla çok şanslıyım. Kurşun baş parmağıma geldi. Hayatımın en kötü günü” yazdı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)