BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de Dr. Fauci istifa ediyor----

ABD'de Dr. Fauci istifa ediyor

ABD'de Dr. Fauci istifa ediyor
23 Ağustos 2022 - 10:19 www.finansgundem.com

ABD'de Kovid-19 döneminde yaptığı açıklamalarla sembol isim haline gelen Dr. Anthony Fauci, aralık ayında görevlerinden ayrılıyor.

ABD’de Kovid-19 döneminin sembol isimlerinden Dr. Anthony Fauci istifa edeceğini açıkladı. Fauci, yaptığı yazılı açıklamada, “Başkan Joe Biden’ın Sağlık Başdanışmanlığı görevimden ayrılacağımı duyurmak isterim. Kariyerimin bir sonraki aşamasına geçmek için bu pozisyonlardan aralık ayında ayrılmış olacağım” ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Biden da yaptığı yazılı açıklamada, Fauci ile birçok konuda çalıştıklarını kaydetti. Fauci’nin Ebola, Zika ve Kovid-19 süreçlerindeki katkılarından övgüyle bahseden Biden, bugüne kadar 7 ABD başkanının döneminde hizmet verdiğine işaret etti.

Biden, “ABD, Fauci sayesinde daha güçlü, daha dirençli ve daha sağlıklı” ifadesini kullandı.

Fauci’nin hükümetteki görevinden ayrıldıktan sonra hangi pozisyonda çalışacağına ilişkin herhangi bir detay paylaşılmadı.

Fauci, Kovid-19 salgınının başından bu yana gerek Beyaz Saray’da gerekse de ABD medyasında yaptığı açıklamalarla salgının sembol isimlerinden biri olmuştu. Eski ABD Başkanı Donald Trump, Fauci’yi salgın döneminde “karanlık senaryolar yazmak” ile suçlamış ve ikili arasındaki sürtüşmeler zaman zaman gündem haline gelmişti.

Fauci, Biden döneminde de Beyaz Saray Kovid-19 ile mücadele ekibinin önemli bir ismiydi.

Çin'de Kovid doğum ve evlilikleri de vurdu

 

Trump’ın evinden çok sayıda gizli belge çıktı

 

ABD’de iş dünyası resesyon bekliyor

 

ABD’de çocuk yetiştirmenin maliyeti 310 bin doları aştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)