BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de Cumartesi alarmı: Senato ofisleri kapatılacak----

ABD'de Cumartesi alarmı: Senato ofisleri kapatılacak

ABD'de Cumartesi alarmı: Senato ofisleri kapatılacak
16 Eylül 2021 - 22:32 www.finansgundem.com

ABD'de aşırı sağcı grupların başkent Washington'daki Kongre yakınlarında 18 Eylül Cumartesi düzenleyeceği gösteri nedeniyle Senato'ya bağlı ofisler yarın kapalı olacak

ABD merkezli haber sitesi Axios'un konuya yakın iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, güvenlik güçleri Kongre yerleşkesinin etrafında güvenlik önlemlerini genişletirken, Kongrenin iki kanadı olan Senato ve Temsilciler Meclisi de kendi önlemlerini alıyor.

Söz konusu önlemler kapsamında Senato ofisleri, cuma günü kapalı olacak ve çalışanlar uzaktan çalışma ile görevlerini yürütecek.

Kongredeki önlemler kapsamında, bina çevresine demir bariyerler yerleştirilmiş, Ulusal Muhafızlar ve çevre şehirlerdeki polisler bölgeye takviye edilmişti.

ABD'de aşırı sağcı gruplar, 6 Ocak Kongre baskınında tutuklanan ya da gözaltına alınan kişiler için "6 Ocak için Adalet" adı altında Kongre binası çevresinde 18 Eylül'de gösteri düzenlemeye hazırlanıyor.

İran'dan ABD'li Johnson & Johnson şirketinin geliştirdiği aşıya onay

 

Rusya'dan ABD'ye 'seçimlere müdahale' uyarısı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)