BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de büyük kriz! Fiyat artışı, tedarik sıkıntısı...----

ABD'de büyük kriz! Fiyat artışı, tedarik sıkıntısı...

ABD'de büyük kriz! Fiyat artışı, tedarik sıkıntısı...
10 Kasım 2021 - 11:11 www.finansgundem.com

ABD’de pandemide artan fiyatların ve tedarik zincirinde yaşanan sıkıntıların etkisiyle, ihtiyaç sahiplerine yardım yapan gıda bankaları, talebi karşılamakta zorlanıyor.

ABD’de 200’den fazla gıda bankasını koordine eden ve kar amacı gütmeyen “Feeding America”nın işletme müdürü Katie Fitzgerald, gıda fiyatlarındaki yükselmenin halihazırda gıda güvensizliği yaşayan insanları daha çok etkilediğini belirtti.

Fitzgerald, gıda bankalarının salgınla birlikte 2 ila 3 kat artan gıda maliyetlerini sonsuza kadar karşılayamayacağını vurguladı. ABD’de de maddi sıkıntı yaşayan ailelere yardım yapan gıda bankalarının sayısı Kovid-19 salgınında arttı.

Buna rağmen fiyat artışı ve tedarik zincirindeki sıkıntılar yardımların yapılmasını zorlaştırıyor. Özellikle yaklaşan Şükran Günü tatili ve yılbaşı öncesi ihtiyaç sahipleri gıda sıkıntısı yaşıyor.

Çin dönüşümü sağlayamazsa kriz derinleşebilir

 

Boya krizi kapıda

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)