BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD'de borç limiti krizi ertelenebilir----

ABD'de borç limiti krizi ertelenebilir

ABD'de borç limiti krizi ertelenebilir
21 Kasım 2013 - 07:01 www.finansgundem.com

ABD'de Kongre Bütçe Ofisi, borç limitinin artırılmasına Haziran'a kadar ihtiyaç olmayabileceğini söyledi

Dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de federal hükümetin Ekim'de 17 gün kapanmasına neden olan borç limitinin artırılmasına Haziran'a kadar ihtiyaç olmayabilir.

Kongre Bütçe Ofisi çarşamba günü 15 Nisan'daki vergi bildirimlerinin son gününe yakın dönemde elde edilen vergi gelirlerinin, Haziran 2014'e kadar yapılması gereken ödemeleri karşılamaya yeterli olabileceğini söyledi.

Amerikan Kongresi geçtiğimiz ay borç limitinin 7 Şubat 2014'e kadar askıya alınmasında anlaştı. O tarihten sonra Hazine Bakanlığı temerrüdü önlemek için, emeklilik fonlarından birinin yatırımlarını iptal etmek gibi sıradışı önlemleri kullanabilecek.

CBO'nun açıklamasında, "Hükümetin günlük nakit akışının hacmi ve bu aylardaki temel ödemelerin büyüklüğüne dair belirsizlik göz önünde bulundurulduğunda, Hazine sıradışı önlem ve yetkisini Mart'ta, Mayıs'ta ya da Haziran'da tüketebilir" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)