BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDondurucu soğukta Black Friday çılgınlığı----

Dondurucu soğukta Black Friday çılgınlığı

Dondurucu soğukta Black Friday çılgınlığı
23 Kasım 2018 - 05:31 www.finansgundem.com

ABD'de geleneksel "Black Friday" (Kara Cuma) başladı. Mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturan binlerce kişi, dondurucu soğukta saatlerce açılışı bekledi

ABD'de alışveriş çılgınlığı olarak nitelendirilen ve satışlarda büyük indirimlerin yapıldığı "Black Friday" (Kara Cuma) başladı. Perakende zincirlerinin önünde uzun kuyruklar oluşturan binlerce kişi, dondurucu soğukta saatlerce satışların açılmasını bekledi.

ABD'de her yıl kasım ayının dördüncü perşembe günü kutlanan "Şükran Günü"nü (Thanksgiving Day) takiben gerçekleşen Black Friday'da (Kara Cuma) satışlar bu sene de perşembe akşamından itibaren yapılıyor.

New Jersey ve New York'taki perakende zincirlerinin önünde uzun kuyruklar oluşturan binlerce kişi, dondurucu soğukta saatlerce satışların başlamasını bekledi. AA'nın haberine göre; yerel saatle bazı mağazalarda 17.00'de (TSİ 01.00), bazılarının da 18.00'de (TSİ 02.00) satışların açılması ile halk indirimli ürünlere hücum etti.

ELEKTRONİK CİHAZLARA BÜYÜK İLGİ

Black Friday indirimlerinde en çok tercih edilen ürünler yine elektronik cihazlar oldu. Başkent Washington'da da benzer görüntüler vardı. Kentteki büyük marketler ve perakende mağazalarının önünde uzun kuyruklar oluştu. ABD Ulusal Meteoroloji Merkezi, bu seneki Şükran Günü'nün 1901'den bu yana en düşük hava sıcaklığını gördüğünü duyurdu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kara Davut23 Kasım 2018 08:47

    Gerçekten "Black Friday" yaptıkları için böyle kuyruklar oluşuyor. Bizim şark kurnazı çakallar da önce zammı geçiriyor, sonra bir miktar indirim yapıyor, sonra da "Kara Cuma" diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Her tarafımızdan ortadoğululuk akıyor.