BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de bir havayolu şirketi daha uçakta alkol ikramını yasakladı----

ABD'de bir havayolu şirketi daha uçakta alkol ikramını yasakladı

ABD'de bir havayolu şirketi daha uçakta alkol ikramını yasakladı
31 Mayıs 2021 - 12:47 www.finansgundem.com

ABD'de alkol yasağı kararını alan son şirket olan American Airlines, sarhoş bir yolcunun bir kabin görevlisinin iki dişini kırmasının “bardağı taşıran son damla” olduğunu belirtti.

ABD'de Southwest Airlines'ın ardından American Airlines şirketi de uçaklarda alkol ikramını yasakladığını duyurdu.

Akşam gazetesinin CNN International'dan aktardığı habere göre; sarhoş bir yolcunun bir kabin görevlisinin iki dişini kırmasının "bardağı taşıran son damla" olduğu kaydedildi.

American Airlines'ın üst düzey yetkililerinden Brady Byrnes, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

"Kabin görevlileri, yalnızca müşterilerin güvenliğini sağlamakla kalmayıp, kriz anlarında korkuları gidermeye, soruları yanıtlamaya ve uçuş kurallarına riayet edilip edilmediğine ilişkin kontrolleri yapmaya en ön cephede devam ediyor. Özellikle son haftalarda uçuş ekipleri büyük rahatsızlıklar yaşıyor. Bilinsin ki, American Airlines şirketi, hiçbir personeline kötü davranılmasına veya saldırılmasına göz yummayacaktır."

ABD'li havayolu şirketlerinin bazıları, uçuş ekibiyle yolcuların iletişimini en aza indirgemek adına Mart 2020'den bu yana alkol ikramlarını durdurmuştu. Süreç içerisinde diğer birçok şirket de aynı kararın altına imza atarak alkol satışlarını 13 Eylül 2021'e dek sürdüreceklerini açıklamıştı.

ABD Ulaşım Güvenliği İdaresi; tüm hava alanları, uçaklar, terminaller, trenler, otobüsler ve gemilerdeki maske zorunluluğunun kalkacağı tarihi 13 Eylül 2021 olarak açıklamıştı.

Kraliçe II. Elizabeth kendi alkol markasını kurdu

 

Korona virüse karşı 'alkol' ve 'sigara' uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)