BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de bebek maması taşıyan ticari araçlara özel izin----

ABD'de bebek maması taşıyan ticari araçlara özel izin

ABD'de bebek maması taşıyan ticari araçlara özel izin
24 Mayıs 2022 - 13:21 www.finansgundem.com

ABD Federal Motorlu Taşıt Güvenlik İdaresi (FMCSA), bebek maması bileşenlerini ve ambalajını taşıyan ticari araç sürücüleri için hizmet saati şartlarında değişikliğe gitti.

Ulusal bir acil durum bildirisi yayınlayan FMCSA, ülkedeki tarihi bebek maması kıtlığı sorununa destek olması için, bebek maması bileşenlerini ve ambalajını taşıyan ticari araç sürücüleri için hizmet saati şartlarında değişiklik yaptı

Önde gelen bebek maması üreticisi Abbott Laboratories hakkında ABD Gıda ve İlaç Dairesi tarafından yapılan bir soruşturma sonrası mama ürünlerinin geri çağrılması ve Michigan, Sturgis'deki üretim tesisinin kapanmasının ardından çok ciddi bir bebek maması kıtlığı başladı.

Euronews'ten Sertaç aktan'ın haberine göre, geri çağrılan ürünler bununla da sınırlı değil. Peynir altı suyu, kazein, mısır şurubu ve hidrolize protein ile bebek maması için üretilen kaplar ve ambalajlar da geri çağrıldı.

İlk olarak Mart 2020'de yayınlanan ve KOVID-19 pandemisine bağlı ulaşım sorunlarını kapsayan ayrı bir deklarasyon bu şekilde bir kez daha genişletildi ve şimdi artık bebek mamasını da kapsıyor. 

ABD'ye, bebek maması sevkiyatının ilk bölümü ulaştı

 

Biden: Avrupa’dan 1.5 milyon şişe bebek maması geliyor

 

Bebek maması kıtlığına Biden müdahalesi

 

ABD'de kapatılan bebek maması fabrikası yeniden açılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)