BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Venezuelalı 2 yetkiliyi yaptırım listesine ekledi----

ABD, Venezuelalı 2 yetkiliyi yaptırım listesine ekledi

ABD, Venezuelalı 2 yetkiliyi yaptırım listesine ekledi
09 Aralık 2019 - 22:37 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı, Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya yakın Venezüellalı 2 yetkiliyi yaptırım listesine eklediklerini duyurdu

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Venezüella Göçmenlik Bürosu'nda genel müdür olarak görev yapan Gustavo Adolfo Vizcaino Gil ve Juan Carlos Dugarte Padron adlı 2 devlet yetkilisinin, pasaport işlemleri üzerinden 'rüşvet aldığı' öne sürüldü.

Gil ve Padron'un yabancı ülke vatandaşlarına Venezüella pasaportu sattığı, para veremeyen Venezüella vatandaşlarına ise pasaport çıkartmadıkları vurgulanan açıklamada, yetkililerin her bir işlem için birkaç bin dolar para istediği iddia edildi.

Açıklamada, "Maduro ve yoldaşlarının sebep olduğu yıkıcı koşullardan kaçmak isteyen Venezüella halkı, bu kez yolsuzluk nedeniyle pasaport alamıyor veya yüksek ücretler ödemek zorunda kalıyor. Bu, şu an milyonlarca Venezüellalının yaşadığı sefaletin başka bir nedenidir" değerlendirmesinde bulunuldu.

Öte yandan açıklamada, ABD olarak, kendisini geçici devlet başkanı ilan eden Ulusal Meclis (AN) Başkanı Juan Guaido ve Ulusal Meclis'e verilen 'destekte kararlılık' vurgusu yapıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)