BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ve İsrail görüşmesinde gündem 'İran' olacak----

ABD ve İsrail görüşmesinde gündem 'İran' olacak

ABD ve İsrail görüşmesinde gündem 'İran' olacak
24 Ağustos 2021 - 09:37 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile ABD Başkanı Joe Biden arasında 26 Ağustos'da yapılacak görüşmenin ana gündemi İran olacak.

Times Of Israel gazetesinde yer alan habere göre, adı açıklanmayan üst düzey bir İsrail'li yetkili, 26 Ağustos'ta Beyaz Saray'da yapılacak Naftali Bennett- Joe Biden görüşmesine ilişkin konuştu. İki liderin görüşmesindeki ana gündem maddesini İran konusunun oluşturduğunu açıkladı.

"NÜKLEER ANLAŞMAYA GERİ DÖNMEK HATA OLUR"

İsrail'li yetkili, görüşmede Bennett'in Biden'a 2015'teki nükleer anlaşmaya geri dönmeden hem İran'ın nükleer programı hem de bölgesel faaliyetlerinin önünü kesmek için bir strateji sunacağının altını çizdi. Yetkili, Bennett'in ABD Başkanı'nı 2015'te İran ile yapılan nükleer anlaşmaya geri dönmenin hata olacağı konusunda uyarma niyetinde olduğunu sözlerine ekledi.

BENNETT ZİYARET İÇİN BUGÜN YOLA ÇIKACAK

Bennett 22 Ağustos'taki kabine toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, Beyaz Saray'daki görüşmede Biden'a İran'ın nükleer çalışmalarını durdurmak için plan sunacağını söylemişti. ABD ziyareti için bugün Washington'a hareket edecek olan Bennett, çarşamba ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin ile bir araya gelecek.

ABD Başkanı Biden İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü

Bennett: Türkiye’nin kırılganlı artar

ABD İsrail'den Demir Kubbe satın alacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)