BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ve Çin arasında uçuşlar başlıyor----

ABD ve Çin arasında uçuşlar başlıyor

ABD ve Çin arasında uçuşlar başlıyor
16 Haziran 2020 - 10:23 www.finansgundem.com

ABD ve Çin haftada dört yolcu uçuşuna izin verecek, Delta önümüzdeki hafta Çin uçuşlarına başlayacak.

ABD ile Çin arasındaki haftalık yolcu uçuşu frekansı dörde çıkartılırken, uçuş sayısının artması seyahat kısıtlamaları nedeniyle iki ülke arasındaki yükselen gerilimi yatıştırabilir.

ABD, Beijing'in korona virüs salgını sonrası başlattığı ABD havayollarına yönelik sınırlamalarından dolayı 16 Haziran'da Çin'den gelen uçuşlarını yasaklamak tehdidinde bulundu.

ABD Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Çin haftada dört uçuş yapılmasına izin verdi. ABD ise ikili havacılık anlaşması kapsamındaki tüm uçuşların yeniden başlatılmasını istiyor.

ABD Ulaştırma Bakanlığı "Çin hükümeti ABD havayollarının daha fazla uçuşuna izin verdiği sürece biz de karşılık vereceğiz" dedi.

Çin'in ABD'den dört uçuşa izin vermesinin ardından Delta havayolu, gelecek hafta Seattle'dan Shanghai'ya iki uçuş gerçekleştireceğini ve Temmuz'dan itibaren Seul aktarmalı olarak Seattle ve Detroit'ten haftada birer kez uçuş başlatacağını açıkladı.

United Airlines da önümüzdeki haftalarda Çin'e yeniden uçmayı hedeflediğini açıkladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)