BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD vadelilerde düşüş----

ABD vadelilerde düşüş

ABD vadelilerde düşüş
12 Mayıs 2020 - 08:26 www.finansgundem.com

Virüs salgınında ikinci dalga endişeleri, salgının kendisinden önce piyasalarda yayılıyor. Ekonomilerin öngörülenden daha fazla etkileneceği de buna eklenince ABD vadeli endekslerde düşüşler yaşanıyor.

Korona virüs salgınında ikinci dalganın yaşanabileceği endişeleri ve ABD ekonomisinin pandeminin etkilerini üzerinden atabilmek için daha fazla desteğe ihtiyaç duyabileceği yönünde gelen açıklamalarla dün Wall Street'te yaşanan karışık seyrin ardından, bugün ABD vadeli endekslerinde düşüş gözleniyor.

Korona virüsün kontrol altına alınması için uygulanan tedbirlerin kaldırılmasının kolay olmayacağı yönündeki değerlendirmelerin Hong Kong, Sidney ve Seul borsalarında endeksleri aşağı çekmesi, Çin borsalarındaki ılımlı aşağı hareket de ABD vadeli endekslerinin gerilemesinde etkili.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi düne göre 131 puan, yüzde 0,54 düşüşle 23.993 puandan işlem görüyor. S&P500 vadeli endeksi 14 puan, yüzde 0,48 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi 11,25 puan, yüzde 0,12 ekside.

Fed, tahvil yatırımcısı borsa yatırım fonları alımlarına bugün başlayacak

New York borsası günü karışık seyirle kapattı

Asya borsaları geriledi

Petrol'de kafalar karıştı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)