BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Sarah Palin’i konuşuyor: Testi pozitifken restorana gitti----

ABD, Sarah Palin’i konuşuyor: Testi pozitifken restorana gitti

ABD, Sarah Palin’i konuşuyor: Testi pozitifken restorana gitti
27 Ocak 2022 - 17:40 www.finansgundem.com

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin önde gelen isimlerinden, Trump destekçisi, eski Alaska Valisi Sarah Palin'in korona virüsü testi pozitif çıktıktan iki gün sonra restoranda yemeğe gittiği ortaya çıktı.

ABD’nin eski Alaska Valisi ve Cumhuriyetçi Parti’nin 2008 yılında seçimlerdeki başkan yardımcısı adayı olan Sarah Palin, ülkenin gündeminde.

Palin’in korona virüsü testi pozitif çıktıktan iki gün sonra Manhattan’da bir restoranda yemek yediği iddia edilmişti. Restoran tarafından bugün yapılan açıklamada Palin’in orada bulunduğu doğrulandı.

Aşı yaptırmadığı açıklanan eski Alaska Valisi’nin ABD’nin 5 günlük karantina süresini ihlal ettiği belirlendi, durum tartışmaya yol açtı.

‘SON DERECE SORUMSUZ BİR DAVRANIŞ’

New York Belediye Başkanı sözcüsü, “Amacımız her zaman Kovid-19 testi pozitif çıkanlar için izolasyonu teşvik etmek olmuştur. Bununla birlikte, korona virüsü olan herkesin kendi güvenliği ve tüm New Yorkluların güvenliği için kendilerini karantinaya aldığını umuyoruz. Ve bugün ortaya çıktığı üzere Sarah Palin’in bunu yapmayı reddetmesini son derece sorumsuz buluyoruz.” ifadelerinde bulundu.

New York Times aleyhindeki iftira davası için Manhattan’da bulunan Palin’in Kovid-19 testinin pozitif çıktığı için davasının ertelendiği açıklanmıştı.

Reuters’, ABD Bölge Yargıcı Jed Rakoff’un, Palin için “Elbette aşısı yok” dediğini aktarırken,  Elio’s restoranının yöneticisi Luca Guaitolini, CNN’e Palin’in restoranlarında olduğunu doğruladı.

CNN, pozitif test sonucunu açıklamasından iki gün sonra Palin’in restoranda yemek yemesine neden izin verildiği konusunda restoran yöneticisine soru yöneltirken, karşılığında ‘onu dışarıda oturttuk’ dediği belirtildi.

Trump'tan adaylık bombası!

 

Trump'a "Seçim sonucunu değiştirin" soruşturması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)