BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Rus hava savunma sistemlerini vurabilecek füze geliştirdi----

ABD, Rus hava savunma sistemlerini vurabilecek füze geliştirdi

ABD, Rus hava savunma sistemlerini vurabilecek füze geliştirdi
15 Aralık 2019 - 16:16 www.finansgundem.com

Lockheed Martin Corporation tarafından ABD Hava ve Deniz Kuvvetleri için geliştirilen Precision Strike Missile (PrSM) füzesinin Rus hava savunma sistemlerinin üstesinden gelebileceği iddia edildi.

Breaking Defense'e konuşan ABD’li General John Rafferty, füzenin öncelikle Avrupa operasyon sahasında Rus hava sistemlerine karşı bir önlem olarak kullanılacağını belirtti.

PrSM füzesinin aynı zamanda, Pasifik Okyanusu’nda Çin savaş gemilerine karşı koymak için de tasarlandığını belirten Rafferty,yeni füzenin ATACMS taktik füze sisteminin yerini alacağını kaydetti.

Seleflerinden daha küçük olan PrSM füzesinin, 10 Aralık’ta New Mexico’daki White Sands poligonunda başarıyla test edildiği belirtildi.

2023 yılında hizmete girmesi beklenen PrSM’nin, iki yıl sonra radyo emisyonlarına bağlı olarak hareket halindeki hedefleri izleme ve yok etme özelliğiyle donatılarak güncellenmesi planlanıyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)